Imødekom udfordringerne inden for den offentlige sektor

Hvad er de væsentligste forhindringer for, at dit personale kan være effektivt i marken? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Videregivelse af digitale oplysninger til kunder i de mest barske miljøer
Ja, det er min udfordring

Dine klienter og interessenter ønsker korrekte, pålidelige oplysninger og svar på deres spørgsmål. De ønsker bestemt ikke at vente, mens en medarbejder ude i marken forsøger at kontakte eller muligvis endda besøge et centralt kontor. Toughbook overvinder dette problem.

Deres konnektivitet og holdbarhed giver mulighed for at give oplysninger i realtid, i enhver situation. Dette medfører mere tilfredse kunder og langt mere produktive projekter.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Muligheden for at få adgang til og bearbejde data og programmer digitalt i marken
Ja, det er min udfordring

Toughbook fungerer dér, hvor andre teknologier ikke kan følge med. Nu kan dit personale ude i marken få adgang til de data, de har brug for, hvor de end befinder sig, i et digitalt og forbedret format. Rækken af skærmstørrelser og formfaktorer betyder, at de kan klare kravene fra arbejdet i den offentlige sektor i marken, og den styrke de har, giver dem mulighed for at håndtere selv den mest komplekse, tekniske dokumentation.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Behovet for at håndtere serviceydelser til offentligheden gennem flere leverandører og funktioner
Ja, det er min udfordring

Det er altid en stor udfordring for organisationer i den offentlige sektor at opretholde en effektiv håndtering af tjenesteydelser og leverandører. Data og applikationer opbevares separate steder, korrekte oplysninger mht. kontakt med disse forskellige leverandører er ikke let at få adgang til, og deling af integrerede planer og viden er altid vanskelig.

Det gælder dog ikke for Toughbook. Takket være konnektivitet i verdensklasse kan adgangen til utallige data og systemer opretholdes, uanset hvor i marken din medarbejder befinder. Enestående holdbarhed og modstandsdygtighed under barske forhold betyder, at data og planer kan deles, uanset hvor kontakten foretages. Endelig betyder funktioner som f.eks. GPS, feltkameraer, HSPA og programspecifikke moduler, at en Toughbook kan udføre en række funktioner, der normalt kræver adskillige individuelle enheder.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Konnektivitet
Konnektivitet

Med det integrerede WLAN- og HSPA-modul (ekstraudstyr) kan man foretage sig ting som f.eks. hente og sende digitale billeder – selvom man arbejder under de mest udfordrende udendørsforhold.

Pålidelighed / Holdbarhed
Pålidelighed / Holdbarhed

Selv vores mindste maskiner lever op til de udfordringer, man møder, når man arbejder i marken inden for den offentlige sektor. Tag f.eks. Toughbooks ultramobile pc (UMPC) CF-U1. Med sine 1.060 gram kan enheden holde til fald fra 120 cm højde. Og ydermere er nogle af vores modeller helt op til IP65-kompatible mht. modstandsdygtighed over for støv og fugt¹.

¹Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Datasikkerhed
Datasikkerhed

Toughbooks har både adgangsfunktioner, BIOS Kill, TPM samt harddisklås og er udstyret med Recover Pro-sikkerhed og backup-software, så dine data aldrig er i fare.

Ingen adgang til strøm
Ingen adgang til strøm

Toughbooks har et nydesignet batteri og et specialtilpasset strømstyringssystem. Det giver op til 8 timers driftstid ved en enkelt batteriopladning.