Dine økonomiske serviceudfordringer afhjælpes med en Toughbook

Toughbook- og Toughpad-tablets, bærbare pc'er, 2-i-1 aftagelige og håndholdte
enheder er udviklet med dine finansmedarbejdere i tankerne. 

Robust mobilitet

 

Finanssektoren omfatter mange miljøer. Så effektivitet på farten bør aldrig kompromitteres.Toughbook- og Toughpad-enheder er små, lette og montérbare med indbyggede håndtag, forskellige formfaktorer og uovertruffen robusthed (nogle modeller er modstandsdygtige over for fald på op til 3 meter), og de tilbyder ikke kun problemfri mobilitet, men også uforstyrret drift. Uanset vejret og hvor dine rådgivere og sælgere befinder sig. 

 

Styrke. Ydelse. Produktivitet.

Toughpad-tabletter og håndholdte enheder er lette med antireflekterende multiberøringsskærme i HD, der kan ses i alle lysforhold. De er ergonomisk ideelle for professionelle brugere på farten. Derudover leverer de nyeste Intel®-processorer uovertruffen styrke, der håndterer selv de mest komplekse tekniske eller juridiske dokumenter. Hertil kommer sektorspecifikke produktivitetsfunktioner til at automatisere opgaver og reducere fejl, og du kan se frem til et højere effektivitetsniveau.

Databeskyttelse

Ud over adgangskodeværktøjer, Trusted Platform Mobile (TPM) og en harddisklås leveres de bærbare Toughbook- og Toughpad-løsninger med Windows Hello-login (med ansigtsgenkendelse), FusionPipe-godkendelse og NetMotion Wireless, som er en software, der opretter en sikker forbindelse.

Forbliv tilsluttet 

Fremragende trådløse tilslutningsmuligheder – takket være indbyggede serie-, LAN- og VGA/HDMI-porte – betyder uafbrudt adgang til vigtige oplysninger og meddelelser, uanset om din medarbejder tager imod ordrer, indsamler og analyserer data og målinger eller har brug for at få adgang til kontooplysninger på farten.

Valgfri aktiv pennesignatur

Vores udstyr tilbyder også nøjagtige pennefunktioner til at indsamle biometriske underskrifter med infrarød, optisk sensorteknologi og op til 1.024 trykniveauer for juridisk bindende og mere nøjagtig dokumentation for samtykke.

 

Kontakt os

Tal med en venlig medarbejder fra Panasonic-teamet i dag for at se, hvordan robuste Toughbook- og Toughpad-enheder kan hjælpe din finansorganisation med at øge fortjenesten, kvaliteten og effektiviteten, optimere salgsmulighederne og tilbyde en bedre kundeservice.