Imødekom udfordringerne i bilindustrien

Hvad er de væsentligste forhindringer for, at dit personale kan være effektivt i marken? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Behovet for at få noget ud af hvert eneste kundebesøg
Ja, det er min udfordring

Toughbook er udviklet og designet af folk, der forstår, hvordan bildiagnosevirksomheder tjener deres penge – gennem gentagne eller yderligere handler med kunder, der er tilfredse med den service, de modtager.

Herudover giver den teknikerne mulighed for at være mere værdifulde for kunden, da de kan udføre ekstra eller udvidet service under besøget, hvilket genererer øgede indtægter for bilværkstedet. Behovet for forbedret kundeservice, med færre fejl og kortere ventetider
Ja, det er min udfordring

Indregistrering af en bil kan skabe store problemer mht. effektiviteten i den diagnostiske proces, specielt når der er meget travlt om morgenen. Dette resulterer i øgede ventetider for kunderne og et lavere tilfredshedsniveau.

Derefter sendes bilerne videre til en tekniker, der forhåbentlig er bedst rustet til at løse denne opgave. Men hvis dette ikke er tilfældet, falder ‘right first time’-niveauerne, og der opstår fejl.

Toughbook har ændret denne proces ved at kombinere diagnosesystemer, der giver teknikerne mulighed for at udføre tre diagnoser på den tid, det normalt tager at uføre en. Hvordan? Ved at kombinere trådløs konnektivitet af militær standard, en uovertruffen mulighed for at arbejde i udfordrende omgivelser og integrerede enheder som f.eks. RFID og stregkodelæsere. Behovet for at udføre korrekte, effektive diagnoser i alvorlige situationer
Ja, det er min udfordring

Det er ikke altid muligt at udføre arbejdet under de letteste forhold – biler skal repareres steder, hvor der ikke er adgang til strøm, hvor støv og varme er et vedvarende problem, og hvor trådløs adgang måske ikke kan lade sig gøre.

Toughbook er udviklet specielt til udendørsarbejde eller arbejde på værksteder pga. deres langtrækkende, trådløse udendørsskærme, konvertible formfaktorer og enestående holdbarhed. Så uanset hvor bilerne står, følger Toughbook med teknikeren og udfører de nødvendige funktioner. Skærmens synlighed
Skærmens synlighed

Når man arbejder ude i marken, kan det være et stort problem at se skærmen i solskin. Toughbooks er forsynet med den mest moderne skærmteknologi, så de fungerer perfekt selv i direkte sollys og er udstyret med baggrundsbelysning, så man kan arbejde i mørke.

Multifunktionalitet
Multifunktionalitet

Integreret HSPA, GPS og andre formålsspecifikke moduler. De gør selv Toughbooks med den mindste formfaktor til dét mobile multifunktionelle værktøj til de mest krævende arbejdsforhold.

Pålidelighed / Holdbarhed
Pålidelighed / Holdbarhed

Selv vores mindste maskiner lever op til de udfordringer, man møder, når man arbejder i marken inden for bilindustrien. Tag f.eks.Toughbooks ultramobile pc (UMPC) CF-U1. Med sine 1.060 gram kan enheden holde til fald fra 120 cm højde. Og ydermere er nogle af vores modeller helt op til IP65-kompatible mht. modstandsdygtighed over for støv og fugt¹.

¹Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

 

Ingen adgang til strøm
Ingen adgang til strøm

Toughbooks har et nydesignet batteri og et specialtilpasset strømstyringssystem. Det giver op til 8 timers driftstid ved en enkelt batteriopladning.