• Hvilken enhed er den rette for dig?

Hvilken enhed er den rette for dig?

Fra refill til eftersyn og reparationer. Når det drejer sig om forsyning og arbejde i marken, er operativsystemer, skærmstørrelse, batterilevetid og Wi-Fi-forbindelse vigtige faktorer at overveje, når du vælger computere til dine ingeniører og medarbejdere.

De har brug for en mobil computerløsning, der har en exceptionel ydeevne i alle miljøer og til enhver opgave.

Nedenstående oplysninger kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken Toughbook- eller Toughpad-enhed der er bedst egnet til din virksomhed.

 

10,1" CF-20 Konvertibel notebook

Toughbook CF-20 sætter med sin unikke alsidighed nye standarder inden for mobile erhvervscomputere som den første fuldt ud robuste aftagelige notebook. Den har det bedste fra alle verdener til mobile medarbejdere og kan anvendes i seks forskellige tilstande, så den passer til alle erhvervsmæssige behov.

10,1" FZ-G1 tablet

Den helrobuste Toughpad FZ-G1 10,1" tablet med Windows 8.1 Pro kombinerer letvægtsdesign, udvidelsesporte til erhvervsbrug og holdbarhed med henblik på at blive den bedste inden for mobil databehandling.

7" FZ-M1 tablet

Disse fuldt ud robuste felt-tablets med Windows 10 Pro eller Android KitKat er lette og kompakte og byder på bred funktionalitet og enestående holdbarhed til arbejde udendørs.

5" FZ-E1 og FZ-X1 tablet

Toughpad FZ-E1 og FZ-X1 forener de bedste funktioner for håndholdte enheder, smartphones og stregkodelæsere (ekstraudstyr) i en enkelt robust og højtydende 5" tablet med mulighed for at vælge mellem operativsystemerne Windows Embedded 8.1 Handheld eller Android 4.2.2.

4,7" FZ-N1 og FZ-F1 håndholdte enheder

Vores superlette og tynde håndholdte enheder med smartphonefunktionalitet og indbyggede vinklede stregkodelæsere giver hurtig og let scanning. Fås også med Windows og Android OS.