• Hvilken enhed er den rette for dig?

Hvilken enhed er den rette for dig?

Vi forstår, at operativsystemer, skærmstørrelse og muligheden for at tilbyde en stærk mobil- og Wi-Fi-forbindelse er vigtige faktorer, der skal overvejes, når du vælger computere til produktionslinjerne, lagre og kurertjenester.

Nedenstående oplysninger kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken Toughbook- eller Toughpad-enhed der er mest velegnet til din virksomhed. 

10,1" CF-20 Konvertibel notebook 

Toughbook CF-20 sætter med sin unikke alsidighed nye standarder inden for mobile erhvervscomputere som den første fuldt ud robuste, aftagelige notebook. Den har det bedste fra alle verdener til mobile medarbejdere og kan anvendes i seks forskellige tilstande, så den passer til alle erhvervsmæssige behov.

10.1” CF-20 Convertible Notebook
5” FZ-E1 and FZ-X1 Tablet
5" FZ-E1 og FZ-X1 tablet

Toughpad FZ-E1 og FZ-X1 forener de bedste funktioner for håndholdte enheder, smartphones og stregkodelæsere (ekstraudstyr) i en enkelt robust og højtydende 5" tablet med mulighed for at vælge mellem operativsystemerne Windows Embedded 8.1 Handheld eller Android 4.2.2.

4,7" FZ-N1 og FZ-F1 håndholdte enheder

Vores superlette og tynde håndholdte enheder med smartphone-funktionalitet og indbyggede, vinklede stregkodeaflæsere tilbyder hurtig og let scanning. Fås også med Windows og Android OS.

10,1" FZ-G1 tablet

Den helrobuste Toughpad FZ-G1 10.1" tablet med Windows 8.1 Pro kombinerer letvægtsdesign, udvidelsesporte til erhvervsbrug og holdbarhed med henblik på at blive den bedste inden for mobil databehandling.

7" FZ-M1 tablet 

Lette og kompakte, disse fuldt ud robuste felt-tablets med Windows 10 Pro eller Android KitKat tilbyder bred funktionalitet og enestående holdbarhed til arbejde udendørs.