• Hvilken enhed er den rette for dig?

Hvilken enhed er den rette for dig?

Vi forstår, at operativsystemer, skærmstørrelse og evnen til at tilbyde en stærk mobil- og Wi-Fi-forbindelse er vigtige faktorer at overveje, når der vælges computere til produktionslinjer, lagerbygninger og materielhåndteringsmiljøer.

Informationerne nedenfor bør hjælpe dig med at beslutte hvilken Toughbook eller Toughpad, der bedst passer ind i din virksomhed.

10,1" CF-20 Konvertibel notebook

Toughbook CF-20 sætter med sin unikke alsidighed nye standarder inden for mobile erhvervscomputere som den første fuldt ud robuste, aftagelige notebook. Den har det bedste fra alle verdener til mobile medarbejdere og kan anvendes i seks forskellige tilstande, så den passer til alle erhvervsmæssige behov.

10.1” CF-20 Convertible Notebook
10.1” FZ-G1 Tablet
10,1" FZ-G1 tablet

Den fuldt ud robuste 10,1" Toughpad FZ-G1 tablet med Windows 10 Pro kombinerer letvægtsdesign, erhvervsudvidelsesporte og holdbarhed for at yde det ultimative inden for mobile computere.

7" FZ-M1

Lette og kompakte, disse fuldt ud robuste felt-tablets med Windows 10 Pro eller Android KitKat tilbyder bred funktionalitet og enestående holdbarhed til arbejde udendørs.

7” FZ-M1 and FZ-B2 Tablet
5” FZ-E1 and FZ-X1 Tablet
5" FZ-E1 og FZ-X1 tablet

Toughpad FZ-E1 og FZ-X1 kombinerer det bedste fra håndholdt-, smartphone- og stregkodeaflæser- (ekstraudstyr) funktionalitet i en enkelt robust og hårdtarbejdende 5" tablet med enten Windows Embedded 8.1 Handheld- eller Android 4.2.2-operativsystemer.

4,7" FZ-N1 og FZ-F1 håndholdte enheder

Vores superlette og tynde håndholdte enheder med smartphone-funktionalitet og indbyggede, vinklede stregkodeaflæsere tilbyder hurtig og let scanning. Fås også med Windows og Android OS.

4.7” FZ-F1 and FZ-N1 Handheld