• Hvilken enhed er den rette for dig?

Hvilken enhed er den rette for dig?

Vi forstår, at operativsystemer, displaystørrelse og evnen til at tilbyde stærk mobil- og Wi-Fi-opkobling er vigtige faktorer at overveje, når der vælges computere til lagerbygninger og materialehåndteringsmiljøer.

Informationerne nedenfor bør hjælpe dig med at beslutte hvilken Toughbook eller Toughpad, der bedst passer ind i din virksomhed.

13.3” CF-D1 Diagnostic Tablet 

Toughbook CF-D1 er et unikt værktøj. Unik i kraft af dens evne til at ændre arbejdsgangen for teknikere til diagnosticering af maskiner og køretøjerfor – på og uden for værkstedet.

10,1" CF-20 Konvertibel notebook

Toughbook CF-20 sætter med sin unikke alsidighed nye standarder inden for mobile erhvervscomputere som den første fuldt ud robuste, aftagelige notebook. Den har det bedste fra alle verdener til mobile medarbejdere og kan anvendes i seks forskellige tilstande, så den passer til alle erhvervsmæssige behov.

10.1” CF-20 Convertible Notebook
10.1” FZ-G1 Tablet
10,1" FZ-G1 tablet

Den robuste 10,1" Toughpad FZ-G1 tablet med Windows 10 Pro kombinerer letvægtsdesign, erhvervsudvidelsesporte og holdbarhed for at yde det ultimative inden for mobile computere.

7" FZ-M1 og FZ-B2 tablet

Lette og kompakte, disse robuste felt-tablets med Windows 10 Pro eller Android KitKat tilbyder bred funktionalitet og enestående holdbarhed til arbejde udendørs.

7” FZ-M1 and FZ-B2 Tablet
5” FZ-E1 and FZ-X1 Tablet
5" FZ-E1 og FZ-X1 tablet

Toughpad FZ-E1 og FZ-X1 kombinerer det bedste fra håndholdt-, smartphone- og stregkodeaflæser- (ekstraudstyr) funktionalitet i en enkelt robust og hårdtarbejdende 5" tablet med enten Windows Embedded 8.1 Handheld- eller Android 4.2.2-operativsystemer.

4,7" FZ-F1 og FZ-N1 Handheld

Vores superlette og tynde håndholdte enheder med smartphone-funktionalitet og indbyggede vinklede stregkodeaflæsere tilbyder hurtig og let scanning. De fås med Windows 10 IoT Mobile Enterprise eller Android 5.1.1 med Android for Work-funktionalitet.

4.7” FZ-F1 and FZ-N1 Handheld