• Supermarkeder

Supermarkeder

Det er ikke nogen let opgave at støtte driften i et supermarked. Tilbuddene skifter konstant. Der skal konstant holdes styr på produkterne. En glimrende kundeservice er et konstant krav. Derfor har dine medarbejdere brug for at vide, at de har den fornødne støtte og information lige ved hånden, så de kan klare disse udfordringer hvor som helst og når som helst.

Byd internettet velkommen i butikken
At være en omni-channel virksomhed handler om at kunne præsentere den samlede detailoplevelse for hver kunde. Panasonics teknologi hjælper med at opnå dette. Ved at etablere en direkte forbindelse til alle dine indkøbstjenester – såvel i den fysiske butik som online – kan vi hjælpe dig med at skabe en sammenhæng mellem tilbuddene og oplysningerne på din webside og det, du tilbyder i butikken. 

Med en Toughpad eller Toughbook i hånden kan medarbejderne give kunderne en mere visuel vejledning i dine produkter og tilbud på langt mere effektiv vis, end det er tilfældet i et ubemandet kiosksystem. Denne salgshjælp medfører bedre informerede kunder, mere tilfredse kunder og kunder, der med større sandsynlighed vil købe større og oftere ind hos dig.

Effektiv hjælp til selvbetjent scanning
Selvbetjente scanningsmaskiner er beregne til at gøre indkøbsturen mere praktisk for kunderne, men de kan ende med at stå ubrugte, fordi personalet ofte er nødt til at hjælpe med at få dem til at fungere. Hvis alle medarbejdere har en Toughpad-tablet kan de til gengæld henvende sig direkte til kunderne og besvare spørgsmål, vise dem hvor det ønskede produkt er eller besvare spørgsmål om produktet og dets lagerstatus.

Integreret stregkodelæser til lagerstyring
Ud over den direkte kundeservice kan en Toughpad-tablet virkelig komme til sin ret i forbindelse med lagerstyring. Integrerede stregkodelæsere – en funktion som ikke fås i mange andre tablets – betyder, at lagerkontrol, -opfyldning og -styring sker på enkel og nøjagtig vis, og oplysningerne kan sendes i realtid til de centrale ordresystemer og salgsterminalerne for at tilvejebringe bedre kundeservice.

Effektivitet på salgsstedet
Panasonic har også et udvalg af POS-løsninger, der er bygget til at holde til de mange strabadser i forbindelse med betjening af kunder ved en disk. Med næsten tre årtiers erfaring inden for detailhandel og teknologi kan vi tilbyde systemer, der giver din virksomhed den fornødne fleksibilitet og funktionalitet med lave samlede ejeromkostninger.

Oplæring af personale
Det bjerg af dokumentation og papirarbejde, der ofte følger med i forbindelse med oplæring af personalet, kan elimineres takket være Toughpad-tablets. Ved at bruge vores 20" 4K-tablets kan personalet blive oplært på stedet – med enormt detaljerede oversigtstegninger og billeder, der giver dem det bedst mulige overblik over alt lige fra butikkens indretning til varebestillingsprocesserne. Ved at sammenkæde tablets på tværs af flere filialer og sågar på tværs af forskellige lande kan supermarkedskæder sikre, at alle medarbejdere i alle gruppens butikker bliver oplært i at følge de samme retningslinjer for placering af produkter, og at opdateringer eller ændringer deles øjeblikkeligt og samtidigt på tværs af butikkerne.

Hvilke enheder er egnet til supermarkeder?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

7" Windows 8.1 tablet uden ventilator – med integrerede funktioner såsom stregkodelæser eller magnetstribelæser. Dens kompakte udformning og store funktionalitet betyder, at den er perfekt til mange detailopgaver – både i butikken og andre steder.

Få mere at vide

Toughpad FZ-G1 og holder til disken (POS)

En kombination af en letvægtstablet med Windows 8.1 og en meget fleksibel holder, der forbedrer kundeserviceoplevelsen og sparer plads på salgsstedet.

Få mere at vide

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 og FZ-X1

Fuldstændig robuste 5"-tablets der kombinerer fordelene ved alle mobile udformninger – med stregkodelæsere der gør dem ideelle til lagerstyring og status.

Få mere at vide

Toughpad UT-MB5

Verdens første 20" 4K-tablet med robust konstruktion og utrolig høj skærmopløsning.

Få mere at vide

Toughpad UT-MB5
Point-of-Sale Systems (POS) JS-970
Systemer til salgssteder (POS) JS-970

JS-970 er kompatibel med diverse Microsoft Windows-operativsystemer og har et fleksibelt, modulært alt i ét-design med udskiftelig skærm – den hjælper med at øge produktiviteten, reducere nedetiden og holde vedligeholdelsesomkostningerne nede.

Få mere at vide