• Hospitality

Hospitality

Hvad enten der er tale om et krydstogtskib, et hotel eller en restaurant, afhænger enhver virksomheds ry – og succes – i hospitality-branchen af kvaliteten og effektiviteten af virksomhedens kundeservice. Med vores specialiserede detailhandelsteknologi som hjælp kan du opnå de højeste servicestandarder og øge produktiviteten på tværs af hele virksomheden. 

Hurtig, effektiv og fleksibel nedskrivning af bestillinger
På et hotel eller en restaurant kan en Toughpad-tablet hjælpe personalet med at nedskrive bestillingerne ved bordet – både mere nøjagtigt og effektivt end det er muligt med en blok og en blyant. Kunderne kan med det samme få at vide, om en ret stadig kan bestilles og få mere at vide om specialtilbud og dagens retter (og se billeder af dem), mens de bestiller – og bestillingerne kan sendes direkte til køkkenet uden fejl eller forsinkelser.

Masser af anvendelsesmuligheder til søs
På krydstogtskibe kan Panasonics POS-arbejdsstationer bruges til at yde de mange forskellige detailtjenester, som kunder er vant til på landjorden. Hvad angår passagerstyring er Toughpad-tablets ideelle værktøjer, når personalet skal foretage navneopråb og nøjagtig optælling af passagerer, der går om bord og fra borde. 

Mere iøjnefaldende kampagner
Når dit personale er udstyret med Toughpad-tablets, kan de fungere som mobile kampagnemedarbejdere, der taler med besøgende, kunder og passagerer, mens de går rundt på skibet eller hotellet. Når de formidler de seneste oplysninger om aktiviteter og særtilbud og viser dem frem på deres tablet, kan medarbejderne bedre fange kundernes interesse og øge chancerne for, at kampagnen bliver en succes. 

Vedligeholdelse når du har mest brug for det
Uanset rammerne er vedligeholdelse et tilbagevendende krav inden for hospitality. Med en Toughpad-tablet kan dine medarbejdere i felten udføre det nødvendige arbejde hurtigt og enkelt. Lad os tage en forlystelsespark som eksempel. En tekniker er nødt til at arbejde udendørs, uden adgang til en stikkontakt – muligvis i dårligt vejr og med masser af snavs, støv og vand omkring sig. Med en tablet som Toughpad FZ-E1 i hånden er alle disse udfordringer dog overkommelige. Batterilevetiden er lang, så manglende strøm er ikke noget problem. Med et robust design kan arbejdet også udføres i vanskelige omgivelser. Med Wi-Fi, 4G og stemmefunktionalitet er der altid adgang til hjælp. I kraft af et Windows-operativsystem har teknikeren alle de funktioner til rådighed, der behøves for at foretage nøjagtig diagnosticering af problemer – og fordi skærmen også er let at aflæse udendørs, kan der arbejdes hvor som helst.

Hvilke enheder er egnet til hospitality-branchen?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

7" Windows 8.1 tablet uden ventilator – med integrerede funktioner såsom stregkodelæser eller magnetstribelæser. Dens kompakte udformning og store funktionalitet betyder, at den er perfekt til mange detailopgaver – både i butikken og andre steder.

Få mere at vide

Toughpad FZ-G1 og holder til disken (POS)

En kombination af en letvægtstablet med Windows 8.1 og en meget fleksibel holder, der forbedrer kundeserviceoplevelsen og sparer plads på salgsstedet.

Få mere at vide

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 og FZ-X1

Fuldstændig robuste 5"-tablets der kombinerer fordelene ved alle mobile udformninger – med stregkodelæsere der gør dem ideelle til lagerstyring og status.

Få mere at vide

Systemer til salgssteder (POS) JS-970

JS-970 er kompatibel med diverse Microsoft Windows-operativsystemer og har et fleksibelt, modulært alt i ét-design med udskiftelig skærm – den hjælper med at øge produktiviteten, reducere nedetiden og holde vedligeholdelsesomkostningerne nede.

Få mere at vide

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970