• Fastfood-restauranter og cafeer

Fastfood-restauranter og cafeer

Der er ikke mange arbejdsmiljøer, hvor behovet for hurtig og effektiv kundeservice er større, end det er på en fastfood-restaurant. Uanset om medarbejderne står bag disken eller arbejder ude i selve restauranten, er de nødt til at være fleksible og kunne opfylde kundernes behov omgående. Panasonics robuste teknologi er det ideelle værktøj til at hjælpe dem.

Én enhed, masser af tjenester
Toughpad FZ-G1 er oplagt til restaurantmiljøer – en enkelt enhed der kan udføre mange opgaver og levere mange forskellige tjenester. Når den dockes i den specialfremstillede POS-holder, fungerer den som en komplet desktopløsning. Når den bæres i hånden, kan den bruges til at nedskrive bestillinger, fortælle om menuen, reservere bord, lagerstyring og meget mere. Med flere inputmuligheder – f.eks. berøringsskærm og tegnepladepen – er processen simpel og ligetil for både kunden og det mobile personale.

Den ultimative hjælp på salgsstedet
Ved at koble en Toughpad FZ-M1 til din POS-teknologi kan du videresende bestillinger og vise dem begge steder – dermed bliver arbejdet med at tage imod bestillinger hurtigere og mere nøjagtigt, og kunden skal vente i kortere tid.

Panasonic har også et udvalg af POS-løsninger, der er bygget til at holde til de mange strabadser i forbindelse med betjening af kunder ved en disk. Med næsten tre årtiers erfaring inden for detailhandel og teknologi kan vi tilbyde systemer, der giver din virksomhed den fornødne fleksibilitet og funktionalitet med lave samlede ejeromkostninger.

Opløs køerne
Takket være deres letvægtsdesign og forbindelsesmuligheder i verdensklasse kan Toughpad-tablets bruges af personalet til at tage imod bestillinger, når køerne ved de faste salgssteder vokser. Dermed forhindrer du frustrerede kunder og sikrer, at strømmen af besøgende kan fortsætte.

Hvilke enheder er egnet til fastfood-restauranter og cafeer?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

7" Windows 8.1 tablet uden ventilator – med integrerede funktioner såsom stregkodelæser eller magnetstribelæser. Dens kompakte udformning og store funktionalitet betyder, at den er perfekt til mange detailopgaver – både i butikken og andre steder.

Få mere at vide

Toughpad FZ-G1 og holder til disken (POS)

En kombination af en letvægtstablet med Windows 8.1 og en meget fleksibel holder, der forbedrer kundeserviceoplevelsen og sparer plads på salgsstedet.

Få mere at vide

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Systemer til salgssteder (POS) JS-970

JS-970 er kompatibel med diverse Microsoft Windows-operativsystemer og har et fleksibelt, modulært alt i ét-design med udskiftelig skærm – den hjælper med at øge produktiviteten, reducere nedetiden og holde vedligeholdelsesomkostningerne nede.

Få mere at vide

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970