Phone number: (+45) 43 20 08 00

COMPASS Air

Strømlinede systemopdateringer

Det er en udfordring at administrere opdateringer til en hel flåde af mobile enheder – især i betragtning af alle de forskellige hardwaremodeller, driftssystemer og formfaktorer. COMPASS Air gør det nemt at administrere opdateringer.

Alle opdateringer til Google-systemer samles i en pakke og leveres til dig trådløst, så du selv kan bestemme, hvornår, hvor og på hvilke enheder de skal implementeres. Det giver dig fuld kontrol.

Update, secure and upgrade with COMPASS Air

Opdater, sikr og opgrader med COMPASS Air

  • Oprethold produkteffektiviteten med de seneste opdateringer og rettelser, der er klar til at blive implementeret i hele flåden
  • Modtag opdateringer, uanset hvor du er, ved hjælp af en wi-fi- eller 3G-/4G-forbindelse
  • Opdateringer kan let og effektivt implementeres på udvalgte enheder
  • Mulighed for at modtage regelmæssige COMPASS Security-opdateringer via FOTA
Placeholder

Vil du vide mere?

COMPASS Air er bare én del af Complete Android Services and Security-pakken. Det er det eneste, din virksomhed behøver for at implementere og administrere jeres robuste Panasonic Android-enheder.

Kontakt os for at få yderligere oplysninger om COMPASS Air eller et af de andre COMPASS-værktøjer.

Want to know more?

ProServices

Solution Engineering

Udvikling af løsninger

Vores ingeniøreksperter kan udarbejde og levere lige de løsninger, dine medarbejdere har brug for, fra innovative dockingløsninger til integration af produkter fra tredjeparter. Vi klarer alting i huset, så din løsning bliver kvalitetssikret efter vores strenge TOUGHBOOK-standarder.

Solution Customisation

Tilpasning af løsninger

Giv dine medarbejdere det ultimative robuste værktøj med tilpassede varemærker, installationer, programmer, sikkerhedsindstillinger og data, der alle kan administreres af din dedikerede projektleder, så dine enheder er klar til brug, så snart de kommer ud af æsken.

Premium Support

Førsteklasses support

Vores eksperter udfører alle tilpasninger i huset og kan rådgive dig gennem hele processen. Fra pakning og sporing til teknisk support – vores portefølje af serviceydelser i verdensklasse vil forvandle din effektivitet fra dag ét.

ProServices ProTect

ProServices – Beskyttelse

Maksimer din produktivitet, ligegyldigt hvor og hvornår du arbejder – helt uden afbrydelse.

 

Vores uforlignelige garantivalgmuligheder, korte behandlingstid og TOUGHBOOK-teknologiens dokumenterede holdbarhed vil reducere både nedetid og beskadigelser, så dine medarbejdere aldrig mister værdifuld tid.

ProServices ProTect

TOUGHBOOK as a Service

Frontlinje teknologi er lige blevet mere overkommelig.

En enestående rentefri månedlig betalingsmodel for dine TOUGHBOOK løsninger.