TOUGHBOOK Engage – dit program, på din måde

Engage er vores omfattende program for kanalpartnere, der sælger det komplette sortiment af robuste Panasonic-enheder – herunder bærbare pc'er, tablets og håndholdte enheder.

Du får både en personlig og digital forbindelse til programmet. Du kan få adgang til alle fordelene via vores avancerede partnerportal, som understøttes af vores altid tilgængelige, specialiserede supportteam.

Fire niveauer af forretningsfordele

TOUGHBOOK Engage er opbygget i fire niveauer, der er designet til at matche din forretningsmodel og afspejle niveauet af TOUGHBOOK-ekspertise i din virksomhed. Hvert niveau giver et væld af store forretningsfordele.

Official Distributor

For at hjælpe dig med at få mere ud af dine TOUGHBOOK-forhandlere tilbyder vi en komplet værktøjskasse med værdifulde salgs- og markedsføringstjenester. Det omfatter teknisk førsalgssupport, eksklusive kampagner og personlige invitationer til eksklusive TOUGHBOOK-kanalevents samt adgang til markedsføringsmidler.

Download brochuren om ENGAGE-programmet >>

Engage Premier

Ud over at tilbyde onlineundervisning, kanalfokuserede webinarer og meget mere er Engage Premier det eneste niveau i programmet, der giver dig adgang til salgsemner. Ligesom vores Official Distributor-partnere får du også adgang til teknisk førsalgssupport, markedsføringsmidler og adgang til vores VIP-kanalevents.

Download brochuren om ENGAGE-programmet >>

Engage Certified

Ud over standardudvalget af virksomhedssupport, som fx hurtig aftaleregistrering og onlineundervisning, bliver du kvalificeret til markedsføringsmidler og kan ansøge om udlånsenheder til registrerede aftaler. Det stiller dig i den perfekte position til at forvandle muligheder til salg og levere enestående service til dine kunder.

Download brochuren om ENGAGE-programmet >>

Engage Registered

Nyd en række værdiskabende programfordele, og få digitale værktøjer, der er designet til at hjælpe dig i gang med din TOUGHBOOK-rejse. Hurtig aftaleregistrering og adgang til salgs- og markedsføringsaktiver er blandt de mange fordele, vi tilbyder for at hjælpe dig med at øge din indtjening fra vores førende robuste teknologi.

Download brochuren om ENGAGE-programmet >>