Phone number: (+45) 43 20 08 00

Bliv partner

Styrk din virksomhed med TOUGHBOOK-partnerprogrammet

 

Danish
Danish2

En global leder til din tjeneste

Bliv TOUGHBOOK-partner, og din succes bliver vores prioritet. Vi vil altid være din partner, aldrig din konkurrent, og vi støtter din udvikling som specialistforhandler af robuste teknologi- og softwareløsninger, så du kan forvandle muligheder til forretning.

Vælg værdi i flere niveauer

Du kan vælge at deltage i TOUGHBOOK-partnerprogrammet i en af to kategorier – Engage og ISV. Vores Engage-partnere er ekspertforhandlere af vores robuste bærbare pc'er og tablets, der er førende i klassen (sammen med tilbehør og tilhørende løsninger), og deres virksomheder er knyttet til et sortiment af mobile teknologier, der har sat standarden i mere end 20 år.

Til vores ISV-partnere tilbyder vi et altid tilgængeligt program af specialiseret support og tjenester, som giver dem flere muligheder for at sikre, at deres software og vores hardware tilsammen bliver til et uimodståeligt tilbud til kunderne.

Programmerne har niveauer, der afspejler dit niveau af engagement med TOUGHBOOK, og de giver dig alle et væld af store forretningsfordele.

Få mere at vide om kategorierne i TOUGHBOOK-partnerprogrammet

engage
ISV

Bliv TOUGHBOOK-partner i dag

Tilføj en ny bruger for din virksomhed

Er du allerede partner?