Bliv partner

Hvorfor indgå partnerskab med Panasonic Toughbook og Toughpad?

Panasonic er et af de mest kendte, pålidelige og respekterede varemærker i verden. Vores markedskompetencer hjælper dig med at opdage nye muligheder med vores unikke produkter, løsninger og tjenester.

Opnå succes med en partner, som ikke konkurrerer med dig, og som har den nødvendige viden til at forvandle fælles værdiforslag til nye muligheder.

Toughbook Engage - partnerprogram

Vælg den bedste virksomhedsstøtte for dig.

Panasonic har skabt et dedikeret partnerprogram, så partnere som dig kan åbne op for et væld af muligheder, idet du kan tilbyde endnu mere værdi til dine kunder. Vi hjælper dig også med at skille dig ud fra mængden, og du får glæde af adgang til værktøjer, som du skal bruge for at få succes. Din støtte er altafgørende, når vi skal lancere vores løsninger til nye kunder og på nye markeder. “Engage” - vores Toughbook-partnerprogram med flere niveauer er specialfremstillet til dine behov, uanset om du er en distributør, forhandler eller uafhængig softwareleverandør (ISV). Programmet tilbyder fem niveauer af partnerskab – Registreret, Premier, Distributør, ISV'ere og Certificerede ISV'ere – der hver især har forskellige niveauer af færdigheder og kompetencer: