Din software. Vores hardware. Det perfekte partnerskab.

Specialistsoftware er det, der gør det muligt for vores specialiserede robuste hardware at yde det maksimale, selv i de mest krævende arbejdsmiljøer. Derfor er støtte til vores ISV-partnere altid en afgørende prioritet for TOUGHBOOK.

Tilmeld dig vores ISV-partnerprogram i dag, og få en komplet pakke af værdifulde forretningsfordele. Du får adgang til vores ekspertteam, som kan hjælpe dig med at udvikle software, der fungerer i perfekt harmoni med vores bærbare pc'er, tablets og håndholdte enheder – og omdanne disse kombinerede løsninger til store salgsmuligheder.

Tre partnerniveauer, der er udviklet til din virksomhed

TOUGHBOOK ISV-partnere nyder fuld erhvervssupport på tre niveauer, der er baseret på dine krav, og hvordan du arbejder sammen med os. Uanset niveau vil du opleve, at udvalget af support dækker alle områder i din virksomhed.

ISV Premier

Som Premier-partner drager du fordel af virksomhedssupport på højeste niveau. Sammen med en komplet pakke af salgs- og markedsføringsværktøjer og -tjenester, herunder adgang til markedsføringsmidler, onlineundervisning, kanalfokuserede webinarer og invitationer til eksklusive TOUGHBOOK-events, vil vi sælge din software som en del af vores komplette TOUGHBOOK-løsninger – så du får uovertruffen adgang til det bredeste udvalg af paneuropæiske markeder.

Download brochuren om ISV-programmet >>

ISV Certified

Promovering af din software er en af de vigtigste fordele ved ISV Certified-statussen. Det gør vi via vores TOUGHBOOK-websted og PR-aktiviteter, så du får eksponering for alle vores kunder og kundeemner. Herudover får du også adgang til salgs- og markedsføringsaktiver, undervisning og nye produktindblik. Desuden vil du sammen med vores ISV Premier-partnere også have adgang til vores SDK'er og API'er for at understøtte udviklingen af dine softwareløsninger.

Download brochuren om ISV-programmet >>

ISV Registered

Dette niveau er den perfekte platform til at starte dit partnerskab med os. Vi støtter din virksomhed med salgs- og markedsføringsaktiver, onlineundervisning og løbende indblik i vores dynamiske produktkøreplan. Som ISV Registered-partner modtager du også et certifikat og et logo for at fremvise din status som officiel TOUGHBOOK ISV-partner.

Download brochuren om ISV-programmet >>