TOUGHBOOK Edge – skræddersyede tjenester, der afspejler din ekspertise

TOUGHBOOK Edge er vores dedikerede program til specialistforhandlere af TOUGHBOOK-tablets og håndholdte enheder.

Som en hjælp til at udnytte det fulde potentiale på dette blomstrende marked kan du få adgang til de store fordele ved TOUGHBOOK Edge via vores onlineportal, som understøttes af vores kanalteam.

Fordele, der er designet til at matche din virksomhed

TOUGHBOOK Engage er delt op i tre niveauer, der afspejler ekspertisen i din virksomhed for håndholdte enheder og tablets, og de måder, hvorpå vi kan styrke dine kunderelationer.

Edge Premier

Som Edge Premier-partner – programmets højeste niveau – får du adgang til onlineundervisning, kanalfokuserede webinarer og meget mere. Du vil også være berettiget til markedsføringsmidler til at understøtte din vækst. Vigtigst af alt har Edge Premier-partnere ikke blot eksklusiv adgang til kvalificerede kundeemner, men kan også drage fordel af uvurderlig support fra en dedikeret TOUGHBOOK-salgstekniker, så du kommer et skridt foran konkurrenterne.

Download brochuren om EDGE-programmet >>

Edge Certified

Bliv Edge Certified-partner, og vi vil promovere din virksomhed på vores websted, hvor hundredtusindvis af potentielle nye kunder kan se dig hele året rundt. Ikke nok med det, men du vil også være berettiget til markedsføringsmidler og få personlige invitationer til eksklusive kanalevents, hvor du kan få unikt indblik i vores kommende planer og produktudviklinger.

Download brochuren om EDGE-programmet >>

Edge Registered

For vores Edge Registered-partnere starter forretningsfordelene fra første dag. Hurtig aftaleregistrering og adgang til salgs- og markedsføringsaktiver er blandt de mange fordele, du kan drage nytte af, sammen med onlinesalgsundervisning og teknisk førsalgssupport. Et officielt TOUGHBOOK-partnercertifikat og -logo vil også signalere din status for alle.

Download brochuren om EDGE-programmet >>