• Work without limits

Offentlig forsyning

Forandrer den offentlige forsynings arbejdsprocesser

Mobilt arbejde inden for den offentlige forsyning udgør sine helt egne udfordringer.

Der er behov for at give dit personale ude i marken adgang til digitale informationer, samtidig med at de udfører inspektion og vedligeholdelse på fjerntliggende og vanskelige steder. Er det måske kravet om at sørge for sikre arbejdsbetingelser? Og behovet for effektiv pleje af aktiver eller behovet for at arbejde på steder, hvor strømkilder ikke er tilgængelige, og vejrforholdene udgør en konstant fjende.

Det er dér Toughbook, der er udstyret med Intel® Centrino® 2 with vPro™ technology, kommer til sin ret.

Takket være verdensførende konnektivitet, ydelse, portabilitet og uovertruffen holdbarhed kan de hjælpe professionelle inden for den offentlige forsyningssektor med at opnå meget mere ude i marken end nogensinde før. Papirarbejdet bliver overflødigt. Vejrforhold – det kan regne eller sne eller solen kan skinne fra en skyfri himmel – står ikke i vejen for fremskridt og skaber ikke unødig nedetid. Der er ikke længere behov for flere forskellige enheder.

Kort sagt Toughbooks hjælper leverandører fra den offentlige forsyning med at blive mere produktive, mere effektive og mere lønsomme end nogensinde.

Nu vil vi gerne vise dig, hvordan Toughbooks kan arbejde med dig.

Hvordan de allerede hjælper andre organisationer mage til din. Og hvordan de kan hjælpe dig med at imødekomme de vigtigste udfordringer i fremtiden.

 
1 Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.