Finans

Forandrer finanssektorens arbejdsprocesser

Hvis din virksomhed er involveret i aktiviteter som f.eks. håndtering af forsikringskrav udendørs, inspektion af bygninger og anlægsaktiver eller at skulle få salgspersonalet til at tage sig af kunder i alle slags miljøer, er der behov for værktøjer, der er konstrueret, så man kan yde sit bedste i alle situationer.

Derfor egner Toughbook, der er udstyret med Intel® Core™ i5 vPro™ Processor, sig perfekt til finanssektoren.

Takket være verdensførende konnektivitet, ydelse, portabilitet og uovertruffen holdbarhed kan de hjælpe finansielle eksperter med at opnå meget mere ude i marken end nogensinde før. Papirarbejdet bliver overflødigt. Vejrforhold – det kan regne eller sne eller solen kan skinne fra en skyfri himmel – står ikke i vejen for fremskridt og skaber ikke unødig nedetid. Der er ikke længere behov for flere forskellige enheder.

Kort sagt Toughbooks hjælper finansielle servicevirksomheder med at blive mere produktive, mere effektive og mere lønsomme end nogensinde.

Nu vil vi gerne vise dig, hvordan Toughbooks kan arbejde med dig.

Hvordan de allerede hjælper andre virksomheder mage til din. Og hvordan de kan hjælpe dig med at imødekomme de vigtigste udfordringer i fremtiden.

1 Testet af nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.