Presse - Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Presse

Presse

13/04/2016

Tab den i en olieplet eller på vej ud ambulancen. Toughbook CF-D1 er til det beskidte bilværksted og det travle redningsarbejde, der har brug for en robust tablet med høj ydeevne og imponerende lang batterilevetid.
 
Panasonic opgraderer i dag den robuste erhvervstablet Toughbook CF-D1 med 50 procent længere batterilevetid. Den kan nu klare op til 12 timers fuld drift mellem opladninger. Så selv på lange arbejdsdage vil du opleve, at du har brug for en pause før din tablet.
 

31/03/2016

Verdens letteste og tyndeste semi-robuste notebook er lige blevet endnu bedre med lanceringen af den nyeste generation af CF-54 Toughbook. Den holder sig ung og følger med tiden – både ud- og indvendigt.
 
I dag opgraderer Panasonic den populære semi-robuste Toughbook CF-54 med blandt andet højere ydeevne, Windows 10 Pro og forbedret grafikkort. Forbedringer, der giver konkurrenterne baghjul, ifølge Panasonics Europæiske marketingchef Jan Kaempfer:
 

9/03/2016

Panasonics FZ-M1 MK2-tablet bliver i dag lanceret med nye interessante applikationer, og en ny betalingsmetode vil gøre handlen nemmere for både forhandler og forbruger.

På årest Retail Business Technology Expo i London præsenterer Panasonic i dag en ny, spændende version af den populære Toughpad FZ-M1, som er udstyret med en 3D Intel® RealSenseTM kameraløsning. Derudover præsenterer Panasonic Ingenico’s ICMP, der er en af markedets mindste og letteste mobile Chip&Pin-betalingsenheder.

3/03/2016

Et skift fra fysiske manualer til en digital løsning gør arbejdet nemmere for renovationsbranchen. Og med yderligere hjælp fra Panasonics Toughbook kan renovationsarbejderne nu effektivt få planlagt deres ruter, transmittere data og rapportere observationer.

Før i tiden skulle renovationsarbejderen hente en fysisk bunke papirer hver morgen med informationer om, hvor de skulle hen den pågældende dag. Det var en tidskrævende og ineffektiv metode. Med nutidens digitale løsninger kan renovationsarbejderne arbejde langt mere effektivt.

Pages