Presse - Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Presse

Presse

28/06/2016

Populær Toughpad klar til fjerde opgradering. Du får nyeste Intel® Core-processor, imponerende batterilevetid og en tablet, der er så robust, at den kan holde til næsten alt.

Panasonic præsenterer i dag en opgraderet version af den robuste Toughpad FZ-G1, som blev lanceret i januar 2013. Den tynde og lette 10,1-tommer tablet med Windows 10 er designet til at imødekomme virksomheders voksende krav til it-hardware, hvor nye funktioner og applikationer forbedrer den mobile arbejdsstyrkes produktivitet.

8/06/2016

Den nye 10.1’’ Panasonic Toughpad leverer robust ydre, høj performance og en batterilevetid, der holder længere end en hel arbejdsdag.

Panasonic har netop præsenteret virksomhedens nye fuldt robuste FZ-A2 tablet på Automotive Innovation Summit i Barcelona. Bilindustrien kigger altid efter nye måder at effektivisere på, og med sin fleksible opsætning, gode ydeevne og hårdføre ydre passer den nye tablet perfekt ind i hele bilindustrien, men også andre mobile arbejdspladser i felten og inden for handels- og restaurationsbranchen.

31/05/2016

Panasonic opgraderer populær FZ-B2-tablet og loader den med forbedret ydeevne, flere administrator-funktioner og endnu længere batterilevetid.

Panasonic hæver nu baren på markedet for robuste AndroidTM-tablets ved at opgradere den populære Toughpad FZ-B2. Den opgraderede Toughpad har en ydeevne, der er 32 procent bedre end forgængeren, og en batterilevetid på op til otte timer. Designet er slankt, og den er ikke mindst let (540g).

13/04/2016

Tab den i en olieplet eller på vej ud ambulancen. Toughbook CF-D1 er til det beskidte bilværksted og det travle redningsarbejde, der har brug for en robust tablet med høj ydeevne og imponerende lang batterilevetid.
 
Panasonic opgraderer i dag den robuste erhvervstablet Toughbook CF-D1 med 50 procent længere batterilevetid. Den kan nu klare op til 12 timers fuld drift mellem opladninger. Så selv på lange arbejdsdage vil du opleve, at du har brug for en pause før din tablet.
 

Pages