• Presse

Presse

26/10/2016
A long-term investment in Panasonic Toughbook notebooks for future use with more intuitive mobile applications

BRACKNELL, UK. 26th October 2016

7/10/2016

Flere og flere virksomheder bruger AndroidTM på deres mobile enheder. Udviklingen understøttes nu af Panasonic, der lancerer COMPASS – en tjeneste med flere nye ledelses- og sikkerhedstjenester til robuste Android-tablets.

Panasonics nye tjeneste COMPASS (Complete AndroidTM Services and Security) giver virksomheder alt det, de har brug for til sikkert at kunne anvende og styre deres robuste Android-tablets i hverdagen.

26/09/2016

Panasonic Toughbook har i dag produceret super robuste computere og tablets i 20 år. Det skal fejres med en konkurrence, hvor kunder, der stadig arbejder med de ældste Toughbook-modeller, kan vinde en tur til Japan.

Faktisk startede historien omkring Toughbook for cirka 30 år siden i 1987, hvor Panasonic begyndte at fremstille bærbare pc’er. Tidligt viste markedet, at der var behov for robuste computerenheder med en bedre holdbarhed, der kunne reducere købernes løbende omkostninger.

30/08/2016

Panasonic fortsatte med at vokse på det europæiske marked for robuste notebooks og tablets i 2015, viser ny markedsanalyse fra VDC Research. Med en salgsandel i Europa på 66 procent for robuste notebooks og 59 procent for alle solgte robuste tablets, har Panasonic Toughbook og Toughpad solgt flere enheder i Europa end resten af branchen sammenlagt.

Pages