• Presse

Presse

8/11/2017

En analyse fra den globale analysevirksomhed IDC viser, at der vil forekomme mindre nedetid ved at implementere hårdføre tablets, håndholdte enheder og notebooks i virksomheder. Ifølge undersøgelsen er det muligt at spare op til 15 procent af totalomkostningerne henover fem år.

Løsningen er langsigtet

5/09/2017

West Atlantic har taget et klart valg om øge digitaliseringen i deres fly. Og allerede et år efter, ser det ud til at bære frugt. West Atlantic har investeret i Panasonics Toughpad FZ-G1 til hele flyflåden og skrotter nu pen og papir fremadrettet. Tabletten er godkendt til EFB-brug (Electronic Flight Bag) i luftfartsindustrien, som digitaliserer lufthavnskort, manualer, tjeklister og andre dokumenter, som piloten skal have adgang til under flyvningen.

En Toughpad til hver pilot

29/06/2017

Panasonics nyeste skud på Toughbook-stammen er blandt de letteste notebooks i verden. Toughbook CF-XZ6 er navnet. Med en fleksibel 2-i-1-skærm kan du adskille tastaturet fra skærmen, så notebooken også kan bruges som tablet.

Både i design og til forretningsbrug er Panasonic Toughbook CF-XZ6 fantastisk. Og med dens robusthed kan den klare det meste. Den egner sig godt til arbejdende mennesker, der tit er på farten og som har brug for en let, hårdfør og præsentabel notebook.

8/06/2017
  Dugfriske tal fra VDC Research viser en positive udvikling hos Panasonic, der for alvor positionerer sig som den førende producent af robuste bærbare devices i Europa.    

I den seneste rapport fra VDC Research fremgår det, at Panasonic klarer sig bedre end de andre spillere på markedet. Med den populære Toughbook-serie har Panasonic formået at bevare sin position som markedsleder i Europa indenfor robuste bærbare – også kaldet Toughbook – med en flot omsætningsandel på 67 procent i 2016.

Pages