• Presse

Presse

26/09/2016

Panasonic Toughbook har i dag produceret super robuste computere og tablets i 20 år. Det skal fejres med en konkurrence, hvor kunder, der stadig arbejder med de ældste Toughbook-modeller, kan vinde en tur til Japan.

Faktisk startede historien omkring Toughbook for cirka 30 år siden i 1987, hvor Panasonic begyndte at fremstille bærbare pc’er. Tidligt viste markedet, at der var behov for robuste computerenheder med en bedre holdbarhed, der kunne reducere købernes løbende omkostninger.

30/08/2016

Panasonic fortsatte med at vokse på det europæiske marked for robuste notebooks og tablets i 2015, viser ny markedsanalyse fra VDC Research. Med en salgsandel i Europa på 66 procent for robuste notebooks og 59 procent for alle solgte robuste tablets, har Panasonic Toughbook og Toughpad solgt flere enheder i Europa end resten af branchen sammenlagt.

23/08/2016

Der har længe været krig på markedet for smartphones, tablets og bærbare. Traditionelle spillere kæmper nemlig om markedsandele mod store brands som Apple og Samsung, der for alvor har scoret forbrugerne og nu også forsøger at få greb om erhvervslivet. Lokkemidlet er de mange lækre features, som folk efterhånden er blevet forvænte med. Men den optimale enhed på arbejdspladsen er sjældent det, der skinner mest på butikshylden.

9/08/2016

Panasonics stregkodescanner Toughpad FZ-N1 er bedre end konkurrenterne, når det kommer til hastighed og brugervenlighed. Det viser en ny undersøgelse af produktivitet og design blandt mobile stregkodescannere foretaget af analyseselskabet Opinion Matters.

Otte medarbejdere, der dagligt arbejder med mobile stregkodescannere, blev bedt om at teste funktionaliteten af tre markedsledende håndholdte tablets, herunder Panasonic Toughpad FZ-N1. Og meldingen er klar: Panasonic er den absolutte topscorer.

Pages