• Presse

Presse

7/02/2017

Arbejdsdagen i en lastbil er lig med støv, bump og stød. Derfor skal tablets og andre arbejdsredskaber også kunne tåle lidt af hvert. ”No shit, Sherlock”, men hvad mange dog glemmer er, at de rullende kontorer også behøver dockingstationer – præcis som på de fleste andre skriveborde på nutidens arbejdspladser.

Ny undersøgelse viser, at det faktisk kun er 19 procent, der beskytter deres tablets i lastbilen og sikrer medarbejderne konstant strøm til arbejdsdagen, mens kun 23 procent overvejer at få installeret dockingstationer i bilerne.

17/01/2017

Ny undersøgelse: Bæredygtige strategier for længere levetid af virksomhedens mobiltelefoner, tablets og bærbare computere giver europæerne luft i budgettet. For virksomhederne handler det om besparelser på 30 procent i gennemsnit.

12/01/2017

Panasonic reklamerer med tablets, der både kan overleve en tur i fliserne med hovedet først og al slags vejr. Men den ultimative test må være en tur ud i rummet. 34.000 meter og tilbage igen.

10/01/2017

Skiløb betyder som oftest strenge minusgrader i både snevejr og skarp sol. Et så hårdt og skiftende miljø kan tære på trænernes elektroniske udstyr, som er nødvendigt for, at de kan holde overblik over skiløbernes performance, hvor få sekunder er altafgørende.

Biatlon, der kombinerer skiløb med skiskydning, er populært som aldrig før. Et af de lande der gør det rigtig godt er søsterlandet Norge. Med et hav af medaljer i bagagen og en ambition om at blive top to ved VM i 2017 er det et hold, der er værd at holde øje med.

Pages