• Presse

Presse

23/08/2016

Der har længe været krig på markedet for smartphones, tablets og bærbare. Traditionelle spillere kæmper nemlig om markedsandele mod store brands som Apple og Samsung, der for alvor har scoret forbrugerne og nu også forsøger at få greb om erhvervslivet. Lokkemidlet er de mange lækre features, som folk efterhånden er blevet forvænte med. Men den optimale enhed på arbejdspladsen er sjældent det, der skinner mest på butikshylden.

9/08/2016

Panasonics stregkodescanner Toughpad FZ-N1 er bedre end konkurrenterne, når det kommer til hastighed og brugervenlighed. Det viser en ny undersøgelse af produktivitet og design blandt mobile stregkodescannere foretaget af analyseselskabet Opinion Matters.

Otte medarbejdere, der dagligt arbejder med mobile stregkodescannere, blev bedt om at teste funktionaliteten af tre markedsledende håndholdte tablets, herunder Panasonic Toughpad FZ-N1. Og meldingen er klar: Panasonic er den absolutte topscorer.

28/06/2016

Populær Toughpad klar til fjerde opgradering. Du får nyeste Intel® Core-processor, imponerende batterilevetid og en tablet, der er så robust, at den kan holde til næsten alt.

Panasonic præsenterer i dag en opgraderet version af den robuste Toughpad FZ-G1, som blev lanceret i januar 2013. Den tynde og lette 10,1-tommer tablet med Windows 10 er designet til at imødekomme virksomheders voksende krav til it-hardware, hvor nye funktioner og applikationer forbedrer den mobile arbejdsstyrkes produktivitet.

8/06/2016

Den nye 10.1’’ Panasonic Toughpad leverer robust ydre, høj performance og en batterilevetid, der holder længere end en hel arbejdsdag.

Panasonic har netop præsenteret virksomhedens nye fuldt robuste FZ-A2 tablet på Automotive Innovation Summit i Barcelona. Bilindustrien kigger altid efter nye måder at effektivisere på, og med sin fleksible opsætning, gode ydeevne og hårdføre ydre passer den nye tablet perfekt ind i hele bilindustrien, men også andre mobile arbejdspladser i felten og inden for handels- og restaurationsbranchen.

Pages