• Specialist Engineering

Udviklet af Panasonics specialister til specialister inden for forskellige områder

I modsætning til vores konkurrenter er Panasonic Toughbooks ikke bygget vha. tredjeparts komponenter. Vi designer og bygger hver eneste del af Toughbook selv. Så hver eneste form, egenskab og funktion er bygget specielt til formålet, og kvalitetskontrollen er uovertruffen.

Toughbooks til barske forhold

Næsten 50 % af alle beskadigelser af bærbare enheder skyldes uheld på vejen som f.eks. fald og slag. Skærmen, kabinettet og harddisken rammes oftest, hvilket er grunden til, at vi udviklede vores Toughbooks, sådan at de er modstandsdygtige over for slag og stød. Toughbook-kabinettet er fremstillet af en magnesiumlegering, der gør kabinettets styrke mange gange stærkere end standardkabinetter af hård plastik.

Brug af fleksibelt ophæng og magnesiumlegeringsforstærkning på alle skærme beskytter skærmen og absorberer alle slag og stød. Harddisken er integreret i et nyudviklet materiale, der gør den ekstremt modstandsdygtig overfor slag og stød.Alle Fully Ruggedized modeller lever op til MIL-standarden (MIL-STD 810G)¹ mht. modstandsdygtighed over for slag og lever også op til sikkerhedsstandarden IP65 vedr. indtrængning af vand eller støv².

SKÆRMENS SYNLIGHED

Når man arbejder ude i marken, kan det være et stort problem at se skærmen i solskin. Toughbooks er forsynet med den mest moderne skærmteknologi, så de fungerer perfekt selv i direkte sollys og er udstyret med baggrundsbelysning, så man kan arbejde i mørke.

 

MULTIFUNKTIONALITET

Integreret HSPA, GPS og andre formålsspecifikke moduler. De gør selv Toughbooks med den mindste formfaktor til dét mobile multifunktionelle værktøj til de mest krævende arbejdsforhold.

 

Pålidelighed/holdbarhed

Selv vores mindste maskiner lever op til de udfordringer, man møder, når man arbejder i marken inden for luftfartsindustrien. Tag f.eks. Toughbooks ultramobile pc (UMPC) CF-U1. Med sine 1.060 gram kan enheden holde til fald fra 120 cm højde. Og ydermere er nogle af vores modeller helt op til IP65-kompatible mht. modstandsdygtighed over for støv og fugt.

 

INGEN ADGANG TIL STRØM

Toughbooks har et nydesignet batteri og et specialtilpasset strømstyringssystem. Det giver op til 8 timers driftstid ved en enkelt batteriopladning.

 

Konnektivitet

Det integrerede WLAN- og HSPA-modul (ekstraudstyr) gør det muligt at udføre opgaver som f.eks. bestilling af reservedele online uden nedetid – selv om man arbejder ombord på flyet.

 

DATASIKKERHED

Toughbooks har både adgangsfunktioner, BIOS Kill, TPM samt harddisklås og fås med Recover Pro-sikkerhed og backup-software, så dine data aldrig er i fare.

 

PORTABILITET/MOBILITET

Sundhedspleje udsættes for mange miljøer – hvilket betyder, at mobiliteten er essentiel. Små, monterbare formfaktorer og unikke designfunktioner som f.eks. et integreret håndtag betyder, at Toughbooks kan medbringes overalt, hvor det er nødvendigt

 

HYGIEJNE

Med blæserløst design og modeller som f.eks. CF-H2, der er modstandsdygtig over for 42 typer desinfektionsmiddel og lever op til EUs sikkerhedscertifikationer, egner Toughbooks sig perfekt til omgivelser, hvor hygiejnen er afgørende.

 

Alle arbejdsbetingelser, tider og tal, der citeres er optimale eller ideelle niveauer og kan variere som følge af individuelle og lokale forhold.
¹ Testet af nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. MIL-STD-810G Method 516.6 Procedure IV for transit drop test.

² Testet af nationalt, uafhængigt tredjeparts testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.