Imødekom udfordringerne inden for sundhedssektoren

Hvad er de væsentligste begrænsninger mht. effektivitet for dit mobile sundhedspersonale? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Muligheden for at få adgang til elektroniske patientjournaler på plejestedet
Ja, det er min udfordring

Ved at give dit personale adgang til de patientjournaldata de har brug for i løbet af dagen og på forskellige steder, kan de bruge mere tid på patienterne og give en bedre pleje. Toughbook gør dette via uovertruffen konnektivitet og ekstra funktioner som lang batterilevetid og forbedret databeskyttelsesevne.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Videregivelse af e-patientjournaler i et hygiejnisk miljø
Ja, det er min udfordring

Med blæserløst design og modeller som f.eks. CF-H2, der er modstandsdygtig over for 42 typer desinfektionsmiddel og lever op til EUs sikkerhedscertifikationer, egner Toughbook sig perfekt til miljøer, hvor hygiejnen er afgørende.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Automatisering af flere sundhedsplejeopgaver på farten
Ja, det er min udfordring

Automatisering af medicinske opgaver som f.eks. medicinuddeling og indsamling af afgørende oplysninger forbedrer produktiviteten for sundhedspersonalet og reducerer fejl. Panasonics Toughbook CF-H2 har unikke designfunktioner for sundhedspleje f.eks. en integreret, trådløs chipkortlæser, kamera, RFID, stregkodelæser og HSPA. Dette resulterer i mobilt “medicinsk udstyr”, der er nemt at bære, fra det 21. århundrede til sundhedspersonale.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Portabilitet / Mobilitet
Portabilitet / Mobilitet

Sundhedspleje udsættes for mange miljøer – hvilket betyder, at mobiliteten er essentiel. Små, monterbare formfaktorer og unikke designfunktioner som f.eks. et integreret håndtag betyder, at Toughbooks kan medbringes overalt, hvor det er nødvendigt.

Hygiejne
Hygiejne

Med blæserløst design og modeller som f.eks. CF-H1, der er modstandsdygtig over for 42 typer desinfektionsmiddel og lever op til EUs sikkerhedscertifikationer, egner Toughbooks sig perfekt til omgivelser, hvor hygiejnen er afgørende.

Datasikkerhed
Datasikkerhed

Toughbooks har både adgangsfunktioner, BIOS Kill, TPM samt harddisklås og leveres med Recover Pro-sikkerhed og backup-software, så dine data aldrig er i fare.

Ingen adgang til strøm
Ingen adgang til strøm

Toughbooks har et nydesignet batteri og et specialtilpasset strømstyringssystem. Det giver op til 8 timers driftstid ved en enkelt batteriopladning.