Imødekom udfordringerne i finanssektoren

Hvad er de væsentligste forhindringer for, at dit personale kan være effektivt i marken? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Muligheden for at få adgang til forretningskritiske data i marken
Ja, det er min udfordring

Toughbook fungerer dér, hvor andre teknologier ikke kan følge med. Nu kan dit personale ude i marken få adgang til de data, som de har brug for, når de er på stedet, udendørs eller i en salgssituation, i et digitalt og forbedret format. Rækken af skærmstørrelser og formfaktorer betyder, at de kan klare kravene fra finansielt arbejde i marken, som f.eks. forsikringsvurdering, og den bearbejdningskraft de har, giver dem mulighed for at håndtere selv den mest komplekse, tekniske dokumentation.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Videregivelse af digitale oplysninger til kunder under vanskelige mobilforhold
Ja, det er min udfordring

Kunder i finanssektoren ønsker korrekte, pålidelige oplysninger og svar på deres spørgsmål. De ønsker bestemt ikke at vente, mens en medarbejder ude i marken forsøger at kontakte eller muligvis endda besøge et centralt kontor. Toughbook overvinder dette problem.

Deres konnektivitet og holdbarhed giver mulighed for at give oplysninger i realtid, i enhver situation. Dette medfører mere tilfredse kunder og langt mere fordelagtige projekter.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Behovet for at generere værdi af hver kundekontakt
Ja, det er min udfordring

Toughbook er designet og udviklet af folk, der forstår, hvordan finansielle servicevirksomhederforøger indtjeningen – gennem gentagne eller yderligere forretninger fra kunder, der er tilfredse med den service, de modtager.

Herudover giver de dit mobile salgspersonale mulighed for at skabe mere værdi for kunden, fordi de tilbyder ekstra eller udvidet service under besøget, hvilket genererer øgede indtægter for din virksomhed.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Skærmens synlighed
Skærmens synlighed

Når man arbejder ude i marken, kan det være et stort problem at se skærm i solskin. Toughbooks er forsynet med den mest moderne skærmteknologi, så de fungerer perfekt selv i direkte sollys, og er forsynet med baggrundsbelysning, så man kan arbejde i mørke.

Multifunktionalitet
Multifunktionalitet

Integreret HSPA, GPS og andre formålsspecifikke moduler. De gør selv Toughbooks med den mindste formfaktor til dét mobile multifunktionelle værktøj til de mest krævende arbejdsbetingelser.

Pålidelighed / Holdbarhed
Pålidelighed / Holdbarhed

Selv vores mindste maskiner lever op til de udfordringer, man møder, når man arbejder i marken inden for finanssektoren. Tag f.eks. Toughbooks ultramobile pc (UMPC) CF-U1. Med sine 1.060 gram kan enheden holde til fald fra 120 cm højde. Og ydermere er nogle af vores modeller helt op til IP65-kompatible mht. modstandsdygtighed over for støv og fugt¹.

¹Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen adgang til strøm
Ingen adgang til strøm

Toughbooks har et nydesignet batteri og et specialtilpasset strømstyringssystem. Det giver op til 8 timers driftstid ved en enkelt batteriopladning.